Online users: 978 | Medlemmar: 57,794 | Ämnen: 310,171 | Inlägg: 4,208,611
Du är inte inloggad! - Registrera dig nu | Logga in    
  zatzy.com > zatzy.com | Racing community > V8 och jänkare > http://www.arizonaclassic.com/ är dom seriösa?



Svara
 
Share LinkBack Ämnesverktyg
Registered User
 
Namn: Claes C
Reg.datum: Jan 2011
Ort: Norrtälje
Inlägg: 6

Postat: 2011-01-06, 22:30
http://www.arizonaclassic.com/ är dom seriösa?

Hej
Vill ta hem en ny maskin till min Checker, trillade på arizonaclassic.com, allting låter bra när man läser hur dom jobbar samt att dom kan svenska... MEN! har någon erfarenhet av detta företag? är dom seriösa? törs man betala dom 50.000 SEK för en motor som man inte har i sin hand.
Tacksam för svar å förslag på andra vägar att få hem en maskin till en vettig kostnad.
Mvh
Claes
Blota är inte uppkopplad   #1 Svara med citat

Svara

  zatzy.com > zatzy.com | Racing community > V8 och jänkare > http://www.arizonaclassic.com/ är dom seriösa?

Ämnesverktyg


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är av
[IMG]-kod är
HTML-kod är
Trackbacks are
Pingbacks are
Refbacks are









Bowling Online Scoring