Du är inte inloggad! - Registrera dig nu | Logga in
Användarnamn:
Lösenord:

Svara
 
Share LinkBack Ämnesverktyg
sånna långa
 
Namn: Marcus S
Reg.datum: Mar 2003
Ort: Märsta
Inlägg: 537

Postat: 2005-10-18, 21:57
Fråga: Hur öppna nfo fil?

Ja som de står så undrar ja hur man öppnar en nfo-fil?

Mvh M
MackanS är inte uppkopplad   #1 Svara med citat
TL
Brum
 
Namn: Tobbe L
Reg.datum: Oct 2002
Ort: Haninge
Inlägg: 1 742

Postat: 2005-10-18, 21:57
Högerklicka -> Öppna -> Anteckningar
TL är inte uppkopplad   #2 Svara med citat
sånna långa
 
Namn: Marcus S
Reg.datum: Mar 2003
Ort: Märsta
Inlägg: 537

Postat: 2005-10-18, 22:07
Citat:
Ursprungligen postat av Nauga
Högerklicka -> Öppna -> Anteckningar

Man tackar
MackanS är inte uppkopplad   #3 Svara med citat
I hate Movex
 
Namn: Björn Ax
Reg.datum: May 2001
Ort: Uppsala, Sverige
Inlägg: 527

Postat: 2005-10-18, 22:27
Anteckningar visar inte hur .nfo filer ser ut så bra. Blir mest bara massa kladd.

Använd istället Damn NFO viewer som du kan ladda ner här:
http://www.softpedia.com/get/Office-...O-Viewer.shtml

Så ser allt mycket bättre ut..
hamre är inte uppkopplad   #4 Svara med citat
Glidare
 
mikaels avatar
 
Namn: Mikael Andersson
Reg.datum: Nov 2002
Ort: Norrköping
Inlägg: 2 380

Postat: 2005-10-18, 22:41
eller använd Windows commander.. markera o tryck F3
__________________
http://www.volvomicke.se
mikael är inte uppkopplad   #5 Svara med citat
nZo
Guest
 
Namn:
Inlägg: n/a

Postat: 2005-10-18, 23:32
Citat:
Ursprungligen postat av hamre
Anteckningar visar inte hur .nfo filer ser ut så bra. Blir mest bara massa kladd.

Använd istället Damn NFO viewer som du kan ladda ner här:
http://www.softpedia.com/get/Office-...O-Viewer.shtml

Så ser allt mycket bättre ut..
Trodde du ja. Ändra font stil till Terminal i anteckningar så ser det ut som det ska ;-)
  #6 Svara med citat
Clubber
 
taways avatar
 
Namn: Markus H
Reg.datum: Mar 2005
Ort: Sundbyberg
Inlägg: 344

Postat: 2005-10-18, 23:45
Citat:
Ursprungligen postat av nZo
Trodde du ja. Ändra font stil till Terminal i anteckningar så ser det ut som det ska ;-)
Ja såvida inte Notepad-buggen visar sig... för då får man ju öppna i wordpad, trycka ctrl-s och öppna i anteckningar igen
taway är inte uppkopplad   #7 Svara med citat
fastlane
Guest
 
Namn:
Inlägg: n/a

Postat: 2005-10-19, 01:43
Citat:
Ursprungligen postat av nZo
Trodde du ja. Ändra font stil till Terminal i anteckningar så ser det ut som det ska ;-)
Damn NFO Viewer är betydligt trevligare än anteckningar om man ska kolla nfo filer.
  #8 Svara med citat

Svara

  zatzy.com > zatzy.com | Övrigt > Off Topic > Fråga: Hur öppna nfo fil?

Ämnesverktyg


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Trackbacks are
Pingbacks are
Refbacks are