Du är inte inloggad! - Registrera dig nu | Logga in
Användarnamn:
Lösenord:

Svara
 
Share LinkBack Ämnesverktyg
Cool zatzy user
 
Namn: Love K
Reg.datum: Nov 2003
Ort: Sthlm
Inlägg: 285

Postat: 2005-01-11, 20:26
problem i explorer

Jag har ett problem med internet explorer,
jag kan bara logga in via webbläsaren på mitt Telia ADSL.
Det fungerar inte alls att gå in på några andra sidor,
någon som vet vad felet kan vara?
Kan tilläggas att jag för en tid sedan installerade Opera, så jag vet inte om det har med saken att göra.

EDIT: råkade bli 2 trådar, då den första inte funka

/Mvh
__________________
Om du vill lära känna vägen framför dig, fråga dem som går åt andra hållet.

www.garaget.org/?car=9991
Stort tack till Kricko för bilderna
No_Limits är inte uppkopplad   #1 Svara med citat
piraten2k
Guest
 
Namn:
Inlägg: n/a

Postat: 2005-01-11, 21:54
Logga in via webbläsaren ? Alltså login1.telia.com, sen blir du uppkopplad? Vad händer när du försöker surfa då? Opera kan vara en orsak. Det kan ha blivit så att Opera kan ha lagt sig som standardläsare etc. Beskriv lite mer vad som är fel så ska det nog lätt gå att lösa.
  #2 Svara med citat
1400 kubik
 
Percs avatar
 
Namn: Christian R
Reg.datum: Apr 2002
Ort: Vasa
Inlägg: 9 905

Postat: 2005-01-11, 22:38
Att ha en annan (riktig, bättre, fungerande...) webbläsare som standard påverkar inte internet explorers funktionalitet.
Perc är inte uppkopplad   #3 Svara med citat
Registered User
 
Namn: Christian F
Reg.datum: Nov 2004
Ort: Vargön
Inlägg: 320

Postat: 2005-01-11, 22:59
Förstår inte problemet riktigt men är det som piraten2k tror så är det ju bara att lägga in login1.telia.com som start sidan även i opera och köra...
annars så kan jag rekomendera Firefox.. tycker den funkar jätte bra... utan på sidor som folk har gjort för IE då.. text som hamnar lite var stans med mer..
badhabit är inte uppkopplad   #4 Svara med citat
Cool zatzy user
 
Namn: Love K
Reg.datum: Nov 2003
Ort: Sthlm
Inlägg: 285

Postat: 2005-01-11, 23:28
Jag loggar in som vanligt i Explorer login1.telia.com, men sen så går det inte att öppna några andra sidor överhvudtaget.
Är missnöjd med Opera och vill byta tillbaka så att Explorer fungerar, är nästan 100% säker på att Opera har lagts som standardläsare.
Jag har ingen aning om hur jag ska gå tillväga för att lösa detta.
Hoppas detta beskrev lite bättre om problemet.

Mvh
__________________
Om du vill lära känna vägen framför dig, fråga dem som går åt andra hållet.

www.garaget.org/?car=9991
Stort tack till Kricko för bilderna
No_Limits är inte uppkopplad   #5 Svara med citat
Brandman
 
Namn: Jeroen Hartings
Reg.datum: Nov 2002
Ort: Visby
Inlägg: 1 363

Postat: 2005-01-12, 02:29
För att kolla om IE är standardläsare eller inte så öppnar du IE, går in på Tools -> Internet Options -> Programs och klickar i rutan vid "Internet Explorer should check to see whether is it the default browser". Sen stänger du IE helt och startar upp det igen. Om IE inte var standardläsaren så ploppar det upp en ruta där IE frågar om du vill göra IE till din standardläsare.

F.ö. tycker jag att det känns väldigt märkligt att Opera skulle ställa till med detta problem.
F.ö. #2 så rekommenderar jag Firefox före IE, www.getfirefox.com.
__________________
Fotograf
Hemsida: www.jeroenhartings.com
Scratchen är inte uppkopplad   #6 Svara med citat
Långhårig hårdrockare!
 
Namn: Staffan Johansson
Reg.datum: Oct 2001
Ort: Precis vid den stora bollen...
Inlägg: 2 187

Postat: 2005-01-12, 13:15
Har du provat köra med login-programmet LF Connection istället för att köra via Telia-sidan?
__________________
Stripes on a tiger, don't wash away, Metal Music's here to stay!
ztaphy är inte uppkopplad   #7 Svara med citat
Cool zatzy user
 
Namn: Love K
Reg.datum: Nov 2003
Ort: Sthlm
Inlägg: 285

Postat: 2005-01-13, 13:05
Ja LF Connection använder jag sedan länge, jag kommer ut på internet inga problem.
Men jag kan inte gå in på några webbsidor med Internet Explorer, det står bara att sidan kan inte visas vilken adress man än skriver in.

Mvh
__________________
Om du vill lära känna vägen framför dig, fråga dem som går åt andra hållet.

www.garaget.org/?car=9991
Stort tack till Kricko för bilderna
No_Limits är inte uppkopplad   #8 Svara med citat
1400 kubik
 
Percs avatar
 
Namn: Christian R
Reg.datum: Apr 2002
Ort: Vasa
Inlägg: 9 905

Postat: 2005-01-13, 14:30
fungerar nån annan läsare då?
Perc är inte uppkopplad   #9 Svara med citat
Cool zatzy user
 
Namn: Love K
Reg.datum: Nov 2003
Ort: Sthlm
Inlägg: 285

Postat: 2005-01-13, 21:07
Ja Opera gör det,
men det är vissa webbsidor som bara fungerar med Explorer så därför vill jag få Explorer och börja lira igen.

Mvh
__________________
Om du vill lära känna vägen framför dig, fråga dem som går åt andra hållet.

www.garaget.org/?car=9991
Stort tack till Kricko för bilderna
No_Limits är inte uppkopplad   #10 Svara med citat
BMW FOR LIFE
 
Namn: Kjell A
Reg.datum: Nov 2001
Ort: Vasa, Finland
Inlägg: 5 102

Postat: 2005-01-13, 21:49
Har du kollat så du inte har spyware eller virus i maskinen? Dom kan orsaka såna här "trevliga" saker.
Ufo777 är inte uppkopplad   #11 Svara med citat

Svara

  zatzy.com > zatzy.com | Övrigt > Off Topic > problem i explorer

Ämnesverktyg


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Trackbacks are
Pingbacks are
Refbacks are