Du är inte inloggad! - Registrera dig nu | Logga in
Användarnamn:
Lösenord:

Svara
 
Share LinkBack Ämnesverktyg
pass...
 
Namn: Andreas Sundvall
Reg.datum: Apr 2001
Ort: Täby / Gåsvik
Inlägg: 678

Postat: 2003-06-26, 19:45
PROBLEM: Skärmbilden till TV'n..!

Ja få fan inte till det hela!!!

Har dragit en S-VHS sladd mellan tv-out på datorn och TV'n, men om man tex ska se på en film från datorn så kan man bara se den antingen på TV'n eller på skärmen! Den andra visar skrivbordet men filrutan i tex mediaspelaren är helt svart...
Och dessutom så är TV-bilden helt fukked up! Den visar bara en del av skärmbilden, och om man drar musen "över kanten" så scrollar bilden efter!!!

Är det några inställningar eler va fan e de???

Grafikkortet är ett ATI Radeon 9700 TX...
__________________
...och för övrigt så anser jag att straffreturer åter skall förbjudas!
Adde är inte uppkopplad   #1 Svara med citat
Latmask
 
Sonics avatar
 
Namn: Johan N
Reg.datum: Apr 2002
Ort: Kungälv, 3mil nor om GBG
Inlägg: 2 432

Postat: 2003-06-26, 20:06
Du måste för det första ställa upplösningen till 800*600 för att det ska passa TV:n. Dom flesta som har liknande problem laddar dock ner tv-tools. Ett prog som gör att du kan se på tv och skärm samtidigt, samt inte behöver ändra upplösning. Mitt gamla grafikkorts hade detta inbyggt i sina drivrutiner, men det är ovanligt. Så ladda ner TV-tools.
__________________
I heard u suck ass?
Sonic är inte uppkopplad   #2 Svara med citat
pass...
 
Namn: Andreas Sundvall
Reg.datum: Apr 2001
Ort: Täby / Gåsvik
Inlägg: 678

Postat: 2003-06-26, 20:08
Men jag vill juh inte ha 800*600 på datorn!


Ja, ja, får ladda ner TV-Tools...
__________________
...och för övrigt så anser jag att straffreturer åter skall förbjudas!
Adde är inte uppkopplad   #3 Svara med citat
Latmask
 
Sonics avatar
 
Namn: Johan N
Reg.datum: Apr 2002
Ort: Kungälv, 3mil nor om GBG
Inlägg: 2 432

Postat: 2003-06-26, 20:11
Tror det är lättaste om inte enda sättet. Jag hade en flik som hette twinview på mitt grafikkort innan, och det löste det. Men TV-tools ska vara bra, så det är nog ingen nackdel.
__________________
I heard u suck ass?
Sonic är inte uppkopplad   #4 Svara med citat
pass...
 
Namn: Andreas Sundvall
Reg.datum: Apr 2001
Ort: Täby / Gåsvik
Inlägg: 678

Postat: 2003-06-26, 20:20
FUKK!!!

TV Tools stödjer juh tydligen bara nvida (eller nått) INTE mitt grafikkort iallafall, så nu är juh hela bildskärmen felig!!! =(
__________________
...och för övrigt så anser jag att straffreturer åter skall förbjudas!
Adde är inte uppkopplad   #5 Svara med citat
TL
Brum
 
Namn: Tobbe L
Reg.datum: Oct 2002
Ort: Haninge
Inlägg: 1 742

Postat: 2003-06-26, 20:23
Det här kanske kan hjälpa lite: http://forum.sweclockers.com/showthr...hreadid=154964

Eller är det kanske så du har gjort? Funkade finfint med mitt 9700pro, tills tv-outen la av :-/
TL är uppkopplad nu   #6 Svara med citat
pass...
 
Namn: Andreas Sundvall
Reg.datum: Apr 2001
Ort: Täby / Gåsvik
Inlägg: 678

Postat: 2003-06-26, 20:37
Citat:
Originally posted by Clog
Det här kanske kan hjälpa lite: http://forum.sweclockers.com/showthr...hreadid=154964

Eller är det kanske så du har gjort? Funkade finfint med mitt 9700pro, tills tv-outen la av :-/
Nej, har redan testat att ha tv'n som primär skärm men det hjäper inte...!

Det andra (overlay) funka juh inte... Kunde inte ändra några värden..!
__________________
...och för övrigt så anser jag att straffreturer åter skall förbjudas!
Adde är inte uppkopplad   #7 Svara med citat
Bannad
 
Micke 1s avatar
 
Namn:
Reg.datum: Sep 2002
Ort: 222an
Inlägg: 2 796

Postat: 2003-06-26, 20:41
Citat:
Originally posted by Adde
Nej, har redan testat att ha tv'n som primär skärm men det hjäper inte...!

Det andra (overlay) funka juh inte... Kunde inte ändra några värden..!
Jag har ju sagt att du ska ladda ner p-filmer med kvalite'... då funkar det...

Ha ha, annars då, hittat någon trendy än ?
__________________
Kör: mercian och M3 E36 Köhler :D
---
Minimoto köpes ! :)
Micke 1 är inte uppkopplad   #8 Svara med citat
pass...
 
Namn: Andreas Sundvall
Reg.datum: Apr 2001
Ort: Täby / Gåsvik
Inlägg: 678

Postat: 2003-06-26, 20:44
Citat:
Originally posted by Audi_Micke
Jag har ju sagt att du ska ladda ner p-filmer med kvalite'... då funkar det...

Ha ha, annars då, hittat någon trendy än ?
Haha...kul kille
Svenska debutanter 14 ska ha grym kvalite "har jag hört"...

Nej, ingen Trendy ännu...dessutom så "rasade" juh "monster-360'n" idag... *jobbit*
__________________
...och för övrigt så anser jag att straffreturer åter skall förbjudas!
Adde är inte uppkopplad   #9 Svara med citat
Bannad
 
Micke 1s avatar
 
Namn:
Reg.datum: Sep 2002
Ort: 222an
Inlägg: 2 796

Postat: 2003-06-26, 20:49
Citat:
Originally posted by Adde
Haha...kul kille
Svenska debutanter 14 ska ha grym kvalite "har jag hört"...

Nej, ingen Trendy ännu...dessutom så "rasade" juh "monster-360'n" idag... *jobbit*
Ha ha, jo swedish debutants-filmer funkar ju alltid (",) ..hörde att fredde bogserade dig blir det skroten nu, eller ska du renovera ? Bra nyhet: jag letar ju dragkrok till trendyn, det verkar inte finnas, om det inte finns så kan du få köpa mitt vrål-åk, för jag måste ha en bil med dragkrok inom kort...

Vi kan prata mer på jobbet imorrn, annars kommer typ fredde eller nån å låser tråden, du kan ju testköra trendyn, ska norrut efter jobbet imorrn (ska till uppsala och kolla cross, därav behöver jag bil med dragkrok samt släp..) Så om du inte har ngn bil att åka så kan du testköra trendyn hem, så åker jag vidare mot uppsala.
__________________
Kör: mercian och M3 E36 Köhler :D
---
Minimoto köpes ! :)
Micke 1 är inte uppkopplad   #10 Svara med citat
pass...
 
Namn: Andreas Sundvall
Reg.datum: Apr 2001
Ort: Täby / Gåsvik
Inlägg: 678

Postat: 2003-06-26, 20:55
Kalas Micke..!

Jo, Fredde bogserade med S8, och det gick undan... Kom en bogserad 360 på 4-hjulsställ genom korsningen bort mot garaget

Om du säljer HAR jag första tjing!!! De vet du
__________________
...och för övrigt så anser jag att straffreturer åter skall förbjudas!
Adde är inte uppkopplad   #11 Svara med citat
Bannad
 
Micke 1s avatar
 
Namn:
Reg.datum: Sep 2002
Ort: 222an
Inlägg: 2 796

Postat: 2003-06-26, 20:58
Citat:
Originally posted by Adde
Kalas Micke..!

Jo, Fredde bogserade med S8, och det gick undan... Kom en bogserad 360 på 4-hjulsställ genom korsningen bort mot garaget

Om du säljer HAR jag första tjing!!! De vet du
He he, jag hörde det jag letar bil med dragkrok för fullt just nu, så ev kan trendyn bli till salu, om jag inte hittar ngn dragkrok som går att montera ! ..du får första ching
__________________
Kör: mercian och M3 E36 Köhler :D
---
Minimoto köpes ! :)
Micke 1 är inte uppkopplad   #12 Svara med citat

Svara

  zatzy.com > zatzy.com | Övrigt > Off Topic > PROBLEM: Skärmbilden till TV'n..!

Ämnesverktyg


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Trackbacks are
Pingbacks are
Refbacks are