Du är inte inloggad! - Registrera dig nu | Logga in
Användarnamn:
Lösenord:

Svara
 
Share LinkBack Ämnesverktyg
www.kvadd.net
 
Namn: Martin
Reg.datum: May 2002
Ort: Stockholm, Hägersten
Inlägg: 543

Postat: 2003-06-26, 09:26
Problem med photoshop

Jag har haft grova problem med photoshop och det är väldigt irriterande, jag hade säkerligen försökt fixa detta tidigare om image ready inte fanns

Hur som helst så är det såhär.
Photoshops splash screen kommer upp och den laddar allt men såfort den har laddat klart stängs photoshop ner och inga felmeddelande visas. Jag har testat en ominstall på programmet men det har inte varit effektivt och samma fel har dykt upp.

Jag undrar nu om någon kan hjälpa mig att lösa problemet.
__________________
http://www.mmanytt.se <-- Sveriges bästa MMA-blogg.
kvadd är inte uppkopplad   #1 Svara med citat
Diversearbetare
 
sechs avatar
 
Namn: Erik A
Reg.datum: Mar 2003
Ort: Uppsala
Inlägg: 809

Postat: 2003-06-26, 10:05
Re: Problem med photoshop

Citat:
Originally posted by kvadd
Jag har haft grova problem med photoshop och det är väldigt irriterande, jag hade säkerligen försökt fixa detta tidigare om image ready inte fanns

Hur som helst så är det såhär.
Photoshops splash screen kommer upp och den laddar allt men såfort den har laddat klart stängs photoshop ner och inga felmeddelande visas. Jag har testat en ominstall på programmet men det har inte varit effektivt och samma fel har dykt upp.

Jag undrar nu om någon kan hjälpa mig att lösa problemet.
vilken version?
du kanske skulle behöva mer minne innan du ominstallerar(bara en chansning, min kompis hade ett liknande problem för en tid sen
bara typ hälvten av funktonerna fungerade, men när han satte in mer RAM-minne blev det bättre)
__________________
Man kan inte få allt man vill ha här i världen... men det vore väl dumt att inte försöka!
sech är inte uppkopplad   #2 Svara med citat
www.kvadd.net
 
Namn: Martin
Reg.datum: May 2002
Ort: Stockholm, Hägersten
Inlägg: 543

Postat: 2003-06-26, 12:34
jag har photoshop 7
problemet är inte minne och funktionerna tror jag fungerar om jag får igång programmet
__________________
http://www.mmanytt.se <-- Sveriges bästa MMA-blogg.
kvadd är inte uppkopplad   #3 Svara med citat
Långhårig hårdrockare!
 
Namn: Staffan Johansson
Reg.datum: Oct 2001
Ort: Precis vid den stora bollen...
Inlägg: 2 187

Postat: 2003-06-26, 14:09
Hmm.. hur fan var det nu?!
Man kan starta upp Photoshop utan startinstruktionerna som finns i Photoshop-mappen men jag kommer inte ihåg hur man gjorde?! Det ska iaf finnas en fil som ger en massa start-grejer till programmet och denna ska plockas bort och "nyskapas".

GAH, när man inte kommer ihåg?!
__________________
Stripes on a tiger, don't wash away, Metal Music's here to stay!
ztaphy är inte uppkopplad   #4 Svara med citat
Laserskärare
 
ZtarDuzts avatar
 
Namn: Markus Lindelöf
Reg.datum: Aug 2002
Ort: Fortfarande Eskilstuna p.g.a. jobb :(
Inlägg: 3 296

Postat: 2003-06-26, 15:10
Annars kan man köpa det så fungerar det nog utmärkt
__________________
ZtarDuzt är inte uppkopplad   #5 Svara med citat
www.kvadd.net
 
Namn: Martin
Reg.datum: May 2002
Ort: Stockholm, Hägersten
Inlägg: 543

Postat: 2003-06-26, 15:16
problemet är att det är en köpt version, iofs jobbets köpta version men i alla fall
__________________
http://www.mmanytt.se <-- Sveriges bästa MMA-blogg.
kvadd är inte uppkopplad   #6 Svara med citat
Laserskärare
 
ZtarDuzts avatar
 
Namn: Markus Lindelöf
Reg.datum: Aug 2002
Ort: Fortfarande Eskilstuna p.g.a. jobb :(
Inlägg: 3 296

Postat: 2003-06-26, 15:16
Då är det värre
__________________
ZtarDuzt är inte uppkopplad   #7 Svara med citat
fredrik_umea
Guest
 
Namn:
Inlägg: n/a

Postat: 2003-06-26, 17:55
Har du tillräckligt med HD utrymme på den hårddisk som Photoshop Cachar?
  #8 Svara med citat
www.kvadd.net
 
Namn: Martin
Reg.datum: May 2002
Ort: Stockholm, Hägersten
Inlägg: 543

Postat: 2003-06-26, 18:46
18gb borde räcka
__________________
http://www.mmanytt.se <-- Sveriges bästa MMA-blogg.
kvadd är inte uppkopplad   #9 Svara med citat
fredrik_umea
Guest
 
Namn:
Inlägg: n/a

Postat: 2003-06-26, 18:59
Citat:
Originally posted by kvadd
18gb borde räcka
Säker på att den cachar på den disken...ibland så cachar den inte på samma som du installerar på...eller du kanske bara har 1?
  #10 Svara med citat
www.kvadd.net
 
Namn: Martin
Reg.datum: May 2002
Ort: Stockholm, Hägersten
Inlägg: 543

Postat: 2003-06-26, 19:20
på den andra disken har jag 3gb och det borde räcka det med
__________________
http://www.mmanytt.se <-- Sveriges bästa MMA-blogg.
kvadd är inte uppkopplad   #11 Svara med citat
www.kvadd.net
 
Namn: Martin
Reg.datum: May 2002
Ort: Stockholm, Hägersten
Inlägg: 543

Postat: 2003-07-01, 23:34
Citat:
Originally posted by ztaphy
Hmm.. hur fan var det nu?!
Man kan starta upp Photoshop utan startinstruktionerna som finns i Photoshop-mappen men jag kommer inte ihåg hur man gjorde?! Det ska iaf finnas en fil som ger en massa start-grejer till programmet och denna ska plockas bort och "nyskapas".

GAH, när man inte kommer ihåg?!

var finns denna fil?
__________________
http://www.mmanytt.se <-- Sveriges bästa MMA-blogg.
kvadd är inte uppkopplad   #12 Svara med citat

Svara

  zatzy.com > zatzy.com | Övrigt > Off Topic > Problem med photoshop

Ämnesverktyg


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Trackbacks are
Pingbacks are
Refbacks are