Du är inte inloggad! - Registrera dig nu | Logga in
Användarnamn:
Lösenord:

Svara
 
Share LinkBack Ämnesverktyg
fredrik_umea
Guest
 
Namn:
Inlägg: n/a

Postat: 2003-06-23, 21:43
GTA VC Fel... (mss32.dll)

När jag ska starta GTA så står det att jag saknar mss32.dll filen. Vad har den för uppgift och vad behöver jag installera?
  #1 Svara med citat
Latmask
 
Sonics avatar
 
Namn: Johan N
Reg.datum: Apr 2002
Ort: Kungälv, 3mil nor om GBG
Inlägg: 2 432

Postat: 2003-06-24, 00:36
Om du installerat en piratkopia, så ta bort det, installera igen, och välj att INTE installera alternativet med radion. Hoppas du förstår. Det gör iaf att spelet inte funkar.
__________________
I heard u suck ass?
Sonic är inte uppkopplad   #2 Svara med citat
fredrik_umea
Guest
 
Namn:
Inlägg: n/a

Postat: 2003-06-24, 11:18
Jag har laddat ner den från dc i iso format. Packade upp den och då är spelet redan installerat. Det går alltså inte att installera det.
  #3 Svara med citat
emf
Guest
 
Namn:
Inlägg: n/a

Postat: 2003-06-24, 12:42
eller köp det!

finns det INGET forum som är fritt från sådant här skit?
  #4 Svara med citat
Tidsoptimist
 
Namn:
Reg.datum: Jul 2002
Ort: af Sollentuna
Inlägg: 397

Postat: 2003-06-24, 13:27
Citat:
Originally posted by emf
eller köp det!

finns det INGET forum som är fritt från sådant här skit?
Vadå skit? idiotiskt uttalande...


fredrik_umea:

En iso är en exakt kopia av en cdskiva.. i Detta fall ska det finnas två skivor.. inget spel är "installerat" bara du stoppar i en skiva det finns många t.ex .dll som behöver registreras för att kunna användas av programmet... som du beskriver så har du troligen bara ena skivan "spelskivan" och saknar "installationsskivan" eller så har du en rip som antagligen behövs göras något med..
har du läst .nfo:n?
annars finns nästan alla releaser med respektive nfo här: www.nforce.nl

Lycka till!
__________________
Ingenting köpes!
Kallex är inte uppkopplad   #5 Svara med citat
fredrik_umea
Guest
 
Namn:
Inlägg: n/a

Postat: 2003-06-24, 16:38
Jag håller delvis med dom som säger att man ska köpa spelen. Okej....jag köper spelet om det är bra och man inte tröttnar på det efter 2 timmar. Men inte annars. Därför vill jag gärna spela spelet innan jag köper det. Finns för många taskiga spel ute på marknaden.
  #6 Svara med citat
emf
Guest
 
Namn:
Inlägg: n/a

Postat: 2003-06-24, 16:45
Citat:
Originally posted by Kallex
Vadå skit? idiotiskt uttalande...
Jag syftar på att det alltid ska diskuteras en massa sådant här skit på forum.. iofs är väl kanske inte zatzy ett särskilt seriöst forum, men iaf. Tycker att det är förjävligt att moderatorerna låter det snackas sådant här.
  #7 Svara med citat
Registered User
 
Namn: Fredrik N
Reg.datum: Jul 2002
Ort: Gevärfälla
Inlägg: 2 278

Postat: 2003-06-24, 16:57
Har du bränt/mountat CD2? Har du ens installerat spelet korrekt? Kör du med eller utan installerad radio? Har du bytt ut .exe-filen?
Freddesix är inte uppkopplad   #8 Svara med citat
fredrik_umea
Guest
 
Namn:
Inlägg: n/a

Postat: 2003-06-24, 17:42
Det funkar nu....

Man ska

Installera spelet från iso filen med hjälp av Daemontools och sen spela spelet med hjälp av samma program
  #9 Svara med citat
Tidsoptimist
 
Namn:
Reg.datum: Jul 2002
Ort: af Sollentuna
Inlägg: 397

Postat: 2003-06-24, 22:31
Citat:
Originally posted by fredrik_umea
Det funkar nu....

Man ska

Installera spelet från iso filen med hjälp av Daemontools och sen spela spelet med hjälp av samma program
Alt. bränna ut det så slipper du ha deamontools som ligger och suger minne... bara ett tips!
__________________
Ingenting köpes!
Kallex är inte uppkopplad   #10 Svara med citat
Latmask
 
Sonics avatar
 
Namn: Johan N
Reg.datum: Apr 2002
Ort: Kungälv, 3mil nor om GBG
Inlägg: 2 432

Postat: 2003-06-24, 23:20
Tycker det är mycket bättre att använda Daemon. Om det suger minne, så vet jag inte vad datorn kan tänkas använda det minnet till, för jag har aldrig stört mig på det.
__________________
I heard u suck ass?
Sonic är inte uppkopplad   #11 Svara med citat
Laserskärare
 
ZtarDuzts avatar
 
Namn: Markus Lindelöf
Reg.datum: Aug 2002
Ort: Fortfarande Eskilstuna p.g.a. jobb :(
Inlägg: 3 296

Postat: 2003-06-25, 00:30
Citat:
Originally posted by Kallex
Alt. bränna ut det så slipper du ha deamontools som ligger och suger minne... bara ett tips!
Hehe har du 32mb ram?

Daemon tar 4-5mb minne. Sölar inte ner så förskräckligt
__________________
ZtarDuzt är inte uppkopplad   #12 Svara med citat
fredrik_umea
Guest
 
Namn:
Inlägg: n/a

Postat: 2003-06-25, 09:15
3 ghz 512 i ram....He dug
  #13 Svara med citat

Svara

  zatzy.com > zatzy.com | Övrigt > Off Topic > GTA VC Fel... (mss32.dll)

Ämnesverktyg


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Trackbacks are
Pingbacks are
Refbacks are