Du är inte inloggad! - Registrera dig nu | Logga in
Användarnamn:
Lösenord:

Svara
 
Share LinkBack Ämnesverktyg
Moranisse
 
snojlis avatar
 
Namn: Reine J
Reg.datum: Aug 2002
Ort: Norrort
Inlägg: 1 388

Postat: 2003-06-23, 12:21
Hur inaktivera fusk i GTA Vice City?

Jag har en lista på fusk till GTA Vice City, bland annat så skrev jag in Fightfightfight vilket gör att alla fotgängare spöar på varandra och snor andra bilar och liknande! Kul en stund men... =)

Nu när jag startade spelet idag så var de fortfarande lika aggro, så det verkar som att fusket sitter kvar. Andra fusk försvinner ju när man startar om spelet men detta verkar vara kvar... hur gör man då för att inaktivera detta? Om jag skriver samma kod igen så står det bara "Cheact Activated" och så fortsätter de som förut.

Hoppas nån har något tips!
__________________
Bara för att man är släkt behöver inte det betyda att man är oskyldig, det finns till och med folk som mördar sig själva.
snojli är inte uppkopplad   #1 Svara med citat
Registered User
 
Namn: Tim H
Reg.datum: Aug 2002
Ort: Stockholm
Inlägg: 1 317

Postat: 2003-06-23, 13:02
Slå in samma kod igen?
TIMH är inte uppkopplad   #2 Svara med citat
Nitromethane junkie!
 
Fast Freddys avatar
 
Namn: Fredrik Karlsson
Reg.datum: Nov 2002
Ort: Roslagen
Inlägg: 3 122

Postat: 2003-06-23, 13:03
Du kanske får ominstalera GTA, det borde väl funka?
__________________
-Blown '57 Chevy BelAir
Fast Freddy är inte uppkopplad   #3 Svara med citat
Annat
 
Namn: Kalle A
Reg.datum: Dec 2002
Ort: Arboga, Västmanland
Inlägg: 855

Postat: 2003-06-23, 13:03
hahah, det där fusket går inte att inaktivera...
du e fucked =) bara å starta om
Zeeall är inte uppkopplad   #4 Svara med citat
Nitromethane junkie!
 
Fast Freddys avatar
 
Namn: Fredrik Karlsson
Reg.datum: Nov 2002
Ort: Roslagen
Inlägg: 3 122

Postat: 2003-06-23, 13:04
Citat:
Originally posted by Tiim
Slå in samma kod igen?
"Om jag skriver samma kod igen så står det bara "Cheat Activated" och så fortsätter de som förut."
__________________
-Blown '57 Chevy BelAir
Fast Freddy är inte uppkopplad   #5 Svara med citat
Registered User
 
Namn: Tim H
Reg.datum: Aug 2002
Ort: Stockholm
Inlägg: 1 317

Postat: 2003-06-23, 13:11
Citat:
Originally posted by fredde_cooling
"Om jag skriver samma kod igen så står det bara "Cheat Ac
tivated" och så fortsätter de som förut."
Okej, så är det på PS2... Hoppas det löser sig, den koden e förjä*lig.
TIMH är inte uppkopplad   #6 Svara med citat
Moranisse
 
snojlis avatar
 
Namn: Reine J
Reg.datum: Aug 2002
Ort: Norrort
Inlägg: 1 388

Postat: 2003-06-23, 21:29
Citat:
Originally posted by Zeeall
hahah, det där fusket går inte att inaktivera...
du e fucked =) bara å starta om
Tyvärr har du nog rätt! =( Det borde stå varning att just det fusket blir kvar... det står ju nåt om att fusk har aktiverats och kan påverka sparningen när man ska spara spelet, men jag har alltid ignorerat den rutan eftersom det funkar bra när man skrivit in andra fusk!

Nu ska ju dom jävlarna sno min bil och spöa mig när ja är ute o går... och överallt hör man kulsprutor från galna locogangsters som dödar varandra!
__________________
Bara för att man är släkt behöver inte det betyda att man är oskyldig, det finns till och med folk som mördar sig själva.
snojli är inte uppkopplad   #7 Svara med citat
Mr Memento
 
Namn: Niclas Danielsson
Reg.datum: Apr 2001
Ort: skokloster
Inlägg: 247

Postat: 2003-06-24, 08:05
du måste nog starta om spelet från ett tidigare sparat ställe. alltså innan du aktiverade fusket.

För du sparar väl ofta?
__________________
"Alla barn tycker om att åka polisbil... men det går över med åldern!"
cyberniclas är inte uppkopplad   #8 Svara med citat
Moranisse
 
snojlis avatar
 
Namn: Reine J
Reg.datum: Aug 2002
Ort: Norrort
Inlägg: 1 388

Postat: 2003-06-24, 10:30
Citat:
Originally posted by cyberniclas
du måste nog starta om spelet från ett tidigare sparat ställe. alltså innan du aktiverade fusket.

För du sparar väl ofta?
Jo jag sparar ofta, men kan man starta om från ett annat ställe när jag sparar i samma fil hela tiden, dvs sparar över?

Sen sa nån att man skulle installera om spelet... då vill jag ju ha kvar min sparfil så jag inte går miste om allt, men fusket finns väl i min sparfil ändå så det blir ingen skillnad om jag installerar om, eller?
__________________
Bara för att man är släkt behöver inte det betyda att man är oskyldig, det finns till och med folk som mördar sig själva.
snojli är inte uppkopplad   #9 Svara med citat
Baron
 
Costass avatar
 
Namn: Costas A
Reg.datum: Apr 2001
Ort: Stockholm
Inlägg: 1 361

Postat: 2003-06-24, 10:36
nej det ska det inte bli
och sparningarna försvinner inte
finns nog under dina dokument
Costas är inte uppkopplad   #10 Svara med citat

Svara

  zatzy.com > zatzy.com | Övrigt > Off Topic > Hur inaktivera fusk i GTA Vice City?

Ämnesverktyg


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Trackbacks are
Pingbacks are
Refbacks are