Du är inte inloggad! - Registrera dig nu | Logga in
Användarnamn:
Lösenord:

Svara
 
Share LinkBack Ämnesverktyg
Cruel zatzy User
 
Anmoniaxs avatar
 
Namn: Jimmy z
Reg.datum: Jul 2002
Ort: Jkpg
Inlägg: 220

Postat: 2003-06-21, 18:42
Överbränna i NERO?

Hej!

Har Nero 5.5.9.14

Jag lyckas överbränna musik/audio cd, men när jag väljer att bränna data cd när jag tex vill lägga in en film på cd så går det inte att överbränna alls, varför då?
Anmoniax är inte uppkopplad   #1 Svara med citat
Madferit are ya?
 
Namn:
Reg.datum: Feb 2003
Ort: Chhhhorminge len
Inlägg: 348

Postat: 2003-06-21, 18:44
För att du inte ska ta data när du bränner film ??
Är det inte så ? Ska man inte ta typ video eller nått?
har inte progget men minns att en polare gjorde så, och yhan kunde överbränna
__________________
Djurgårdens IF - Lite finare lite bättre
MannenGT är inte uppkopplad   #2 Svara med citat
Storebror ser er...
 
Namn: Magnus J
Reg.datum: Apr 2002
Ort: Kalmar
Inlägg: 1 020

Postat: 2003-06-21, 18:55
Vad ska du bränna? AVI eller MPEG?
__________________
Ovalförare.
Geezus är inte uppkopplad   #3 Svara med citat
Cruel zatzy User
 
Anmoniaxs avatar
 
Namn: Jimmy z
Reg.datum: Jul 2002
Ort: Jkpg
Inlägg: 220

Postat: 2003-06-21, 19:11
Mest AVI men MPEG också ,,,
Anmoniax är inte uppkopplad   #4 Svara med citat
Storebror ser er...
 
Namn: Magnus J
Reg.datum: Apr 2002
Ort: Kalmar
Inlägg: 1 020

Postat: 2003-06-21, 19:25
MPEG är ofta VCD eller SVCD sp prova att bränna som VCD/SVCD när det är MPEG filer.
Då ryms 800mb film på en 80 min skiva och 740mb på en 74 min skiva. Det hjälper nog med dina mpeg filer iaf.

Ang. bränning av data så ligger det en överbränningsspärr i inställningarna, är denna spärr aktiverad eller deaktiverad?
__________________
Ovalförare.
Geezus är inte uppkopplad   #5 Svara med citat
Cruel zatzy User
 
Anmoniaxs avatar
 
Namn: Jimmy z
Reg.datum: Jul 2002
Ort: Jkpg
Inlägg: 220

Postat: 2003-06-21, 20:15
okej ska testa det med mpeg, men överbränna data cd ,hm letat som en galning i inställningar/preferences, var kollar jag om det är aktiverat eller deaktiverat?
Anmoniax är inte uppkopplad   #6 Svara med citat
Cruel zatzy User
 
Anmoniaxs avatar
 
Namn: Jimmy z
Reg.datum: Jul 2002
Ort: Jkpg
Inlägg: 220

Postat: 2003-06-21, 21:00
Löste det! Nu går det att överbränna Data CD,, =)!

Thanx for the help =)
Anmoniax är inte uppkopplad   #7 Svara med citat
Storebror ser er...
 
Namn: Magnus J
Reg.datum: Apr 2002
Ort: Kalmar
Inlägg: 1 020

Postat: 2003-06-21, 21:19
No problems man =)
__________________
Ovalförare.
Geezus är inte uppkopplad   #8 Svara med citat

Svara

  zatzy.com > zatzy.com | Övrigt > Off Topic > Överbränna i NERO?

Ämnesverktyg


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Trackbacks are
Pingbacks are
Refbacks are