Resultat 1 till 12 av 12
  1. #1
    Registered User Halvordssons avatar
    Namn
    Alexander H
    Reg.datum
    aug 2005
    Ort
    Dalsland
    Inlägg
    3 412

    Hur öppna en printscreen-bild?

    Känner mig som en total idiot just nu.

    Har gjort en printscreen och ska nu öppna den bilden MEN hur gör man det????

    Har försökt med en ctrl+v i både paint och word utan resultat...

    Förmodligen är jag helt ute å cyklar med mitt ctrl+v-användande, eller?
    Chevrolet BelAir 57

  2. #2
    Super Moderator Skyracers avatar
    Namn
    Håkan Eriksson
    Reg.datum
    jun 2003
    Ort
    Stockholm
    Jobb
    Konsult + DJ
    Inlägg
    8 530
    Det stämmer bra. Gör en Print Screen, öppna Paint och klistra in CTRL-V.
    Se till att olika funktioner inte är aktiverade t.ex. om du har FUNC-LOCK aktiverad, på vissa tangentbord funkar inte PRNT SCREEN då.

    Mvh
    Håkan
    zatzy.com | crew
    SuperModerator - Zatzy.com
    E-mail: info@skyline.se

  3. #3
    Registered User
    Namn
    Abu Hassan Bin Achmed from Schweden
    Reg.datum
    sep 2004
    Ort
    Classified information
    Inlägg
    938
    Funkar ju lika bra att använda menyerna i Paint så får du in den genom att trycka på klistra in!

  4. #4
    Registered User Halvordssons avatar
    Namn
    Alexander H
    Reg.datum
    aug 2005
    Ort
    Dalsland
    Inlägg
    3 412
    Tackar Håkan och Christopher men....

    Får bara upp varningruta med texten
    "Det går inte att klistra in information från Urklipp till paint"
    när jag försöker göra en ctrl+v eller en redigera+klistra in..


    Jag är tämligen säker på att den iaf gör en print när jag trycker på fn+prtsc iom att datorn då "tänker till"


    Låter som att jag är grym på datorer väll

    Sen så har jag äckliga VISTA oxå
    När jag hade XP så kändes det som att jag hade väldigt bra koll på hur allting fungerade men nu efter snart ett år med VISTA så har jag fortfarande inte blivit vän med det. Känns som att allting har blivit 7 resor sämmre och krångligare än XP samt att de flesta program inte verkar ha ngn större lust att fungera som de ska i VISTA
    Chevrolet BelAir 57

  5. #5
    Small Car User JanneBs avatar
    Namn
    Janne B
    Reg.datum
    jun 2004
    Ort
    Göteborg
    Inlägg
    1 772
    Alt - PrntScrn skall det vara, inte Fn - PrntScrn

  6. #6
    ,,,,, .-.´____ glemmys avatar
    Namn
    Markus H
    Reg.datum
    jul 2004
    Ort
    Göteborg
    Jobb
    studerar
    Inlägg
    1 931
    Fn-knappen aktiverar den funktion som står med blå text på tangentbordet. Är det Print Src som är blå gör du rätt och det bör fungera.
    electric shock!! vadå tjock?!

  7. #7
    Registered User Halvordssons avatar
    Namn
    Alexander H
    Reg.datum
    aug 2005
    Ort
    Dalsland
    Inlägg
    3 412
    Fungerar fortfarande inte

    Får dra med datorn till ngn polare med lite mer skillz...

    tack iaf
    Chevrolet BelAir 57

  8. #8
    Registered User
    Namn
    Johan H
    Reg.datum
    jul 2005
    Ort
    Lidköping
    Inlägg
    452
    Provat att enbart trycka print screen och inte något annat.
    /MVH Johan

  9. #9
    Registered User Halvordssons avatar
    Namn
    Alexander H
    Reg.datum
    aug 2005
    Ort
    Dalsland
    Inlägg
    3 412
    Citat Ursprungligen postat av Scasi
    Provat att enbart trycka print screen och inte något annat.
    Jepp :/
    Chevrolet BelAir 57

  10. #10
    M3e30 Driver zims avatar
    Namn
    Simon M
    Reg.datum
    mar 2006
    Ort
    småland
    Inlägg
    730
    du ska inte trycka nått mer än PrintScreen-knappen, om den inte står i blått så de e Fn eller nått, men de tror ja itne att de e,
    så prova bara PrintScreen-knappen.
    ///Motorsport

  11. #11
    Smålänning r_o_ns avatar
    Namn
    Ronnie L
    Reg.datum
    maj 2005
    Ort
    Småland
    Jobb
    Lager- och distributionsansvarig på byggfirma.
    Inlägg
    16 397
    för aktivt fönster är det alt + print screen
    För hela skrivbordet bra print screen
    Paint kan vara lite tjurigt om ytan i paint är mindre än ditt urklipp.
    Annars funkar det i mitt vista iaf...

  12. #12
    Registered User Halvordssons avatar
    Namn
    Alexander H
    Reg.datum
    aug 2005
    Ort
    Dalsland
    Inlägg
    3 412
    Citat Ursprungligen postat av r_o_n
    Paint kan vara lite tjurigt om ytan i paint är mindre än ditt urklipp.
    Där hade vi problemet! Tack så mkt Ronnie och ni andra som försökt å hjälpa mig!

    fn+prtsc var det som gällde på min laptop

    Mvh Alex
    Chevrolet BelAir 57

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •  
Vill du annonsera ovan? Klicka här