Online users: 451 | Medlemmar: 57,785 | Ämnen: 310,151 | Inlägg: 4,208,442
Du är inte inloggad! - Registrera dig nu | Logga in    
  zatzy.com > zatzy.com | Racing community > Bilstereo > http://www.soundpressure.com?



Svara
 
Share LinkBack Ämnesverktyg
Registered User
 
Namn: Hans E
Reg.datum: Jun 2007
Ort: Hammarstrand
Inlägg: 17

Postat: 2011-01-03, 15:56
http://www.soundpressure.com?

hur är dessa att ha å göra med? tänkte beställa en bas därifrån nämligen. någon som beställ därifrån tidigare?
Slain är inte uppkopplad   #1 Svara med citat
E46 for Life
 
Tagges avatar
 
Namn: Robin Tagesson
Reg.datum: Oct 2008
Ort: Göteborg
Inlägg: 15

Postat: 2011-01-03, 21:51
Har hört att dom är väldigt bra, snabba leveranser och bra kund support!
__________________
TAGGES 328CST PRESS HERE
Tagge är inte uppkopplad   #2 Svara med citat
Registered User
 
Namn: Hans E
Reg.datum: Jun 2007
Ort: Hammarstrand
Inlägg: 17

Postat: 2011-01-03, 23:12
Citat:
Ursprungligen postat av Tagge Visa inlägg
Har hört att dom är väldigt bra, snabba leveranser och bra kund support!
Tackar! :) Då tar ja å beställer mig en bas nu då :)
Slain är inte uppkopplad   #3 Svara med citat

Svara

  zatzy.com > zatzy.com | Racing community > Bilstereo > http://www.soundpressure.com?

Ämnesverktyg


Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är av
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Trackbacks are
Pingbacks are
Refbacks are









Bowling Online Scoring