 |
|
Registered User
Namn: John S
Reg.datum: Feb 2005
Ort: Wermland
Inlägg: 639
Postat:
2010-03-24, 10:44
|
Ang mail adresser så är det nog ändå ganska troligt att dom är """lånade""" och att de riktiga ägarna till dessa mailkonton inte har något med annonserna att göra. Alternativt nyskapade konton på tex Hotmail under falsk identitet.
Säga vad man vill om dessa bedragare men jag ställer mig tveksam till att dom är så dumma att de använder sina egna adresser. Vore dom så klantiga så är det ju ett mindre mirakel att dom ens lyckas posta en annons på blocket :)
__________________
Fenriz Nagell for president!
|
|
#61
|
Registered User
Namn: Thord Hägglund
Reg.datum: Mar 2005
Ort: Järfälla/Stockholm
Inlägg: 15
Postat:
2010-03-24, 21:39
|
Har också stött på denna bedragare, som lagt ut en cross polo väldigt billigt. Mailade för skojs skull och fick regnumret och flera bilder på bilen. Dock är de så klantiga att det klart och tydligt syns på en av bilderna bilens bakre regskylt som förstås är bortsuddad men de missade själva regskylthållaren där en tysk bilfirmas namn framgår, med andra ord inte en svensksåld bil som annonsen påvisade.
Vad gör blocket för att stävja dessa bedrägerier? Kanske är en omöjlighet....
|
|
#62
|
Turbofreak
Namn: Robban S
Reg.datum: Oct 2002
Ort: stockholm
Inlägg: 378
Postat:
2010-03-26, 09:00
|
Den jäveln verkar lagt ut hur många bluffar som helst. jag ska fukka lite med honom hehe..
detta mail fick jag efter att ha svarat på annons på en Pugge 206 rc för 44k.
Hello,
I am very glad to see you interested! I hope that you understand English because I don`t speak swedish very well even if I worked for 2 years in Havdhem.
The car is still for sale and it is in perfect condition, the bodywork is immaculate, no scratches, dents or hidden defects as well as the interior in excellent condition, never involved in any kind of accidents, non-smoking . The car has 65.500Km .
I've worked under contract as a architect, in Havdhem. I bought the car there from a private seller. At the end of the 2 years contract, I decided to return to Newcastle,United Kingdom the place where I live with my family.
I've brought the car here in Newcastle when I moved down. I decided that is better to sell it because I do not use it anymore the steering wheel is on left side and is very difficult for me to drive it in U.K and it is too bad to keep such a car and not to use it. Also the price to register a second-hand car in United Kingdom is to high.
The car is still registered in Sweden under my name. It have all the necessary documents(signed by me) for selling , including service book.
I realize that is a cheap price for such a car, but my special situation forces me do things that I wouldn’t do in normal circumstances. The price I am looking for my car is 43.000 SEK (fix price) . If you want I can email you more pictures with the vehicle.
Kind Regards,
Roger!
__________________
Team Red Light Racing
vila i frid charlie..
|
|
#63
|
Turbofreak
Namn: Robban S
Reg.datum: Oct 2002
Ort: stockholm
Inlägg: 378
Postat:
2010-03-26, 09:23
|
Hah! detta är det senaste mailet jag fick. känner nån igen stilen? undrar om han kommer att svara på mitt returmail=)
From: karl_roger@hotmail.se
To: robert_@hotmail.com
Subject: RE: Ang. Peugeot 206 RC 177 HK?
Date: Thu, 25 Mar 2010 21:00:42 +0100
Robert,
The car is register in Sweden and now is located in U.K.
Like I already told you I have been in Sweden once for a man how wasn't that interested in the car as he pretended and make me lose my time and money.For that my time doesn't allow me anymore to come see you in Sweden.
I can use a specialized car shipping company that will provide you a tracking number( to verify the shipment status online) and also a 24hrs inspection period and the right to decline the car if it does not 100% satisfy your needs.The delivery will take max 5 days.
I bought my new BMW X5 from Scotland using this company and I was very satisfied with their services.They acted very professionally and at very affordable costs.
The company works like a COD company,they will only require a proof from you that you have the cash available and you have a valid address before they will start the delivery.
The car will be delivered at your home address by truck,it will come with all documents signed by me so you can easily transfer it on to your name.
If you agree with these terms and you are sure about the purchase I will give you my phone number so you can call me to discuss about all details.
I am sure you will simply like the car and there won`t be any problems with the sale. I look forward to your reply!
This is the web site of the shipping company: .:::We ship anything anywhere. Get it there!
Thank you!
Roger,
Mitt svar:
Hello Roger. I looked att the shippingcompany that you recomended and it seems serious. But i spoke to a close friend yesterday who has an uncle in Wickham! thats about 20 kilometers from Newcastle. we spoke to him and he said that it would be no problem to go there and take a look at the car. He is a member of a motorcycle club called devils angels or something like that. Is it ok if he comes over to you today? He will be there in a couple of hours in that case.
best regard/Rob
__________________
Team Red Light Racing
vila i frid charlie..
|
|
#64
|
Granada rules
Namn: Jörgen ,
Reg.datum: Nov 2002
Ort: Skellefteå
Inlägg: 1 249
Postat:
2010-03-26, 20:09
|
[Mitt svar:
Hello Roger. I looked att the shippingcompany that you recomended and it seems serious. But i spoke to a close friend yesterday who has an uncle in Wickham! thats about 20 kilometers from Newcastle. we spoke to him and he said that it would be no problem to go there and take a look at the car. He is a member of a motorcycle club called devils angels or something like that. Is it ok if he comes over to you today? He will be there in a couple of hours in that case.
best regard/Rob[/QUOTE]
hehe,, har du fått något svar?
__________________
Tack till: Reklam i Skylt, Mabi hyrbilar Skellefteå, Däcktjänst Skelleftehamn
|
|
#65
|
Registered User
Namn: Roger R.
Reg.datum: Dec 2008
Ort: Stockholm, tyvärr.
Inlägg: 346
Postat:
2010-03-26, 20:39
|
|
|
#66
|
Registered User
Namn: Kalle
Reg.datum: Feb 2002
Ort: Stockholm
Inlägg: 259
Postat:
2010-03-28, 09:17
|
|
|
#67
|
BreedMachine
Namn: Nicklas Olsson
Reg.datum: Jul 2003
Ort: Frösön
Inlägg: 12 368
Postat:
2010-03-28, 09:20
|
Citat:
Ursprungligen postat av KalleBalik
|
Är ju en högerstyrd i sve så det är ju ingen omöjlighet, skulle inte betala det priset för en rhd i vilket fall..
MVH
|
|
#68
|
Knäpp
Namn: Linus O
Reg.datum: Jul 2001
Ort: 08
Inlägg: 4 312
Postat:
2010-03-28, 09:29
|
Citat:
Ursprungligen postat av KalleBalik
|
Enligt hitta.se så går telnr i annonsen till en person bosatt i stockholm med det namnet som står i annonsen, så frågan är väl verkligen om det är samma?
|
|
#69
|
buksvåger med Tomkow!
Namn: Janislav.B
Reg.datum: Jan 2009
Ort: stockholm
Inlägg: 945
Postat:
2010-03-28, 09:41
|
Citat:
Ursprungligen postat av KalleBalik
|
en sex år gammal högerstyrd rangerover är inte värd mer pengar
__________________
gammal bil, men vad gör man som fattig polski?
|
|
#70
|
Registered User
Namn: Kalle
Reg.datum: Feb 2002
Ort: Stockholm
Inlägg: 259
Postat:
2010-03-28, 10:51
|
Okej, kanske jag som har dålig koll - ber om ursäkt. Vad kan det tänkas kosta att regga den i sverige?
|
|
#71
|
User
Namn: AndersM
Reg.datum: May 2003
Ort: Linköping
Inlägg: 1 442
Postat:
2010-03-28, 12:08
|
Citat:
Ursprungligen postat av KalleBalik
Okej, kanske jag som har dålig koll - ber om ursäkt. Vad kan det tänkas kosta att regga den i sverige?
|
:Ca 5-600kr för ursprungskontroll
:Lyktor för vänstertrafik x antal tusen om du inte bygger om själv eller hittar på skroten (blir nog ännu svårare om det är xenon, det ser inte ut som det är spolning på dessa)
:Konvertera från mph till kmh, väldigt enkelt på japanska bilar, vet ej hur det är med dessa
:regbesiktning+kontrollbesiktning ca 1800:-
Mvh
__________________
http://www.garaget.org/Chucky
|
|
#72
|
Registered User
Namn: Fredrik Lundkvist
Reg.datum: Apr 2001
Ort: Västerås
Inlägg: 65
Postat:
2010-03-31, 22:17
|
Är Rs4 an till salu igen?........
|
|
#73
|
Förfort
Namn: Erik C
Reg.datum: Jan 2003
Ort: Gävle
Inlägg: 1 447
Postat:
2010-04-01, 18:40
|
Citat:
Ursprungligen postat av Mr Cosworth
Är Rs4 an till salu igen?........
|
Ja det konstiga är att den som låg ute igår las ut utav en svenskkille som påstod sig sälja den åt sin svärson, han hade "hört" om historien om Engelsmannen och att dom polisanmält det,
Det konstiga var att han hade samma bilder som "sven" och sa att dom kom från när dom köpte den från Audi i västerås men så det inte ut på Audi i västerås!
Han berättade att han var verkstadschef på Audi men kunde inte serva den innan köp och hade inga kontakter för att fixa Audi finans?
Sedan stod det att det satt drag på den från fabrik något som jag förstått ska vara omöjligt?
Han var inte säljande och sa du kan fundera på det. så vette fan vad det var för dåre, men varför lägga ut den för 399k om det är en bluff?
Killen som la ut den igår finns på hitta och bor några mil utanför nässjö.
__________________
Nu:Porsche GT2
Ex:Focus RS -10
Ex:Impreza STI -09
|
|
#74
|
 |
|
Regler för att posta
|
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg
HTML-kod är på
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Senaste trådarna i forumet
|
|